Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Mama copilului mâncat de viermi și muște a fost arestată preventiv

huffingtonpost.co.za
catuse

Mama copilului de 9 ani din Dej, care a ajuns vineri în comă la spital, mâncat de viermi și muște, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. „Fata de mama minorului a fost luata masura arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile”, anunță IPJ Cluj.

Citește și: Situație CRITICĂ la Institutul Marius Nasta: Secția ATI are deficit de personal, iar departamentul este la capacitate MAXIMĂ

Ancheta în acest caz a început după ce poliția a fost sesizată vineri de către reprezentanții Spitalului Municipal din localitate că un copil de 9 ani din Dej a fost transportat la spital în comă.

Copilul avea pe corp multiple leziuni. „În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, a informat Poliția Cluj.

Copilul a ajuns la spital cu răni și necroze pe tot corpul, iar medicii au spus că era pur și simplu mâncat de viermi și de muște. Se pare că era în grija mamei, însă era mai mult supravegheat de bunică, pentru că mama lipsea des de acasă.

De la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimiști cu privire la șansele acestuia de supraviețuire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.