Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Managerul Spitalului Murgeni a demisionat la o săptămână după ce trei pacienţi au murit / Cine a preluat interimatul

observator
morti murgeni

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Murgeni, judeţul Vaslui, Ionel Carp, şi-a înaintat demisia din funcţie, după aproximativ zece ani în care a condus spitalul. În actul depus la administraţia, acesta nu precizează motivul demisiei. Funcţia a fost preluată, interimar, de un director din cadrul Primăriei.

Ionel Carp, manager al Spitalului de Psihiatrie din Mugeni, unitate medicală unde trei pacienţi au murit şi alţi 23 au ajuns la spital, cu simptome digestive, a demisionat din funcţie la o săptămână de la aceste incidente. Spitalul de Psihiatrie Murgeni se află în subordinea Consiliului Local, iar Ionel Carp conducea unitatea medicală de aproximativ zece ani.
„Da, am primit această demisie. Nu motivat nici într-un fel, a fost un act unilateral de voinţă”, a declarat pentru News.ro primarul localităţii Murgeni, Eduard Cazacu.
Acesta a precizat că autorităţile locale nu au solicitat demisia managerului, în condiţiile în care nu s-a stabilit, oficial, care a fost cauza îmbolnăvirilor şi a deceselor.
„Nu i-am cerut nimic, pentru că nu au venit până în prezent toate analizele. Nu putem incrimina, nu putem lua o astfel de decizie în lipsa unor probe”, a precizat edilul.
Până acum nu s-a stabilit cauza deceselor şi îmbolnăvirilor de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni.

Primarul a precizat că atribuţiile managerului spitalului au fost preluate interimar de către directorul economic din Primăria Murgeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.