Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Marcel Ciolacu confirmă că a primit răspuns de la Comisia de la Veneția: Ludovic Orban este în PERICOL - VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei (APCE) a sesizat, joi, Comisia de la Veneția, la solicitarea PSD, pe tema proiectului de lege asumat de Guvern privind alegerea primarilor în două tururi. PSD acuză „un abuz de putere al Guvernului Orban”.

Marcel Ciolacu a declarat, vineri seara, că a primit răspuns de la Comisia de la Veneția și, totodată, le-a cerut iertare socialiștilor europeni pentru atacurile din PSD în mandatul lui Liviu Dragnea, declarând că va merge la Bruxelles, unde se va întâlni cu Frans Timmermans, vicepreședinte al Comisiei Europene, și cu Serghei Stanișev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni.

Citește și: Se cer 4 măsuri urgente! Solicitare către ministrul Educației, Monica Anisie!

”Tot azi am primit și răspuns de la Comisia de la Veneția că va iniția demersurile și discuțiile în interiorul Comisiei la sesizarea Comisiei de Monitorizare a APCE. Le mulțumesc socialiștilor europeni. După mult timp, au fost alături de noi și ne-au susținut și prin vot. Nu am nicio problemă, nu am avut nici în alte dăți. În cazul în care PSD nu a avut o comunicare sau s-a ajuns la relații tensionate cu Timmermans, cu Stanișev, eu îmi cer scuze. În perioada următoare o să fac o deplasare la Bruxelles și o să am discuție cu mai mulți socialiști europeni, inclusiv cu persoanele invocate.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Informații incendiare: Sume uriașe, cheltuite de Liviu Dragnea! .

Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, a anunţat, în 11 aprilie 2019, îngheţarea relaţiilor cu PSD, exprimând îngrijorări legate de situaţia statului de drept în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.