Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Marcel Vela A ORDONAT un control la granițe: Prima verificare se face la Nădlac 2

MAI
Marcel Vela

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, miercuri, la Digi24, că inspectoirul general al Poliției de Frontieră a plecat la Vama Nădlac 2, pentru a face un control. Verificările vizează modul în care se aplică Ordonanțele Militare, asta după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu români din străinătate care trec pe jos granița româno-ungară.

"Această acțiune face parte din planul de a verifica frontierele. A plecat domnul Buda, directorul Poliției de Frontieră, cu un elicopter.

Citește și: Viorica Dăncilă, rugăminte către Klaus Iohannis și Ludovic Orban: Spuneți un cuvânt de apreciere pentru doamnele și domnișoarele care în aceste zile salvează România

Acolo a plecat și ministrul Sănătății, care are o vizită pe linie sanitară, în zona respectivă", a declarat ministrul Afacerilor Interne, care precizează că, după verificări există posibilitatea ca acei romîni care trec granița pe jos să fie urcați în autocare și să fie duși în localitățile din care provin, pentru a nu mai umbla liberi pe străzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.