Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Marian Oprișan, ieșire explozivă înainte de CEx: 'Nu mor de dragul lui Dragnea'. Atac dur la adresa disidenților

Marian Oprisan

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, a ajuns vineri la Palatul Parlamentului și a spus că miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea din funcție, ci România și programul de guvernare. Marian Oprișan a spus că nu „moare de dragul” lui Liviu Dragnea, însă a lansat un atac la adresa disidenților din PSD.

„Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea. Miza o reprezintă România, o reprezintă programul de guvernare, o reprezintă stabilitatea țării (...). Eu v-am spus că normal este să vorbești în interiorul partidului. Știți că nu mor de dragul lui Liviu Dragnea și că atunci când am avut ceva de spus am spus-o în interiorul partidului. (...) Nu poți să vii peste noapte, după ce n-ai deschis gura niciodată în organismele statutare ale partidului, când n-ai vorbit niciodată în CEx, nu poți să vii dintr-o dată și să te adresezi printr-o scrisoare membrilor PSD și cetățenilor României cu probleme strict ale PSD, care multe, din nefericire, n-au nicio legătură cu realitatea. (...) Colegii care nu înțeleg că problemele se discută întâi în interiorul partidului, pentru că PSD e cel mai mare partid al țării, trebuie să te gândești că dacă introduce o criză în partidul de guvernământ, atunci trebuie să te gândești și la cursul euro-dolar, la bursă, la români. Este cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului nostru”, a spus Oprișan la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.