Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ 'Mascații' au DESCINS în București și ale două județe - Grupări de contrabandiști, luate cu asalt de poliție

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţistii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov au făcut, miercuri, 19 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Brăila, în vederea destructurării a doua grupări infracţionale specializate în contrafacere, evaziune fiscală şi contrabandă. Au fost descoperite două fabrici în care era confecţionată încălţăminte contrafăcută, conform News.ro.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îi CER DEMISIA lui Carmen Dan: 'Fățarnică, ai permis să ne rânjească infractorii în față'

”La data de 29 mai a.c., poliţiştii din Ilfov, sprijiniţi de Direcţia Operaţiuni Speciale şi de poliţiştii din judeţele Brăila şi Prahova, au organizat o acţiune de amploare în scopul destructurării a două grupări infracţionale, la sediul poliţiei fiind aduse 15 persoane pentru audieri”, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Astfel, prima grupare specializată în producerea şi comercializarea de produse contrafăcute se afla în atenţia poliţistilor ilfoveni din luna mai, iar în urma a şase perchezitii desfăşurate în Bucuresti şi în judeţul Ilfov, au au fost descoperite două fabrici clandestine în comuna Jilava, în care era confecţionată încalţăminte contrafăcută sub diverse mărci cunoscute.

Totodată, la cele două locaţii au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării importante cantităţi de încălţăminte.

Poliţiştii continuă documentarea activităţii infracţionale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere şi evaziune fiscală.

Cea de a doua grupare destructurată de politistii din Ilfov, ar fi comercializat ţigări de contrabandă.

”Pentru probarea întregii activităţi infractionale, poliţiştii au desfăşurat 13 percheziţii în Bucuresti dar şi în judeţele Ilfov si Brăila, unde au descoperit cantităţi importante de ţigarete, articole pirotehnice, peste 440.000 de lei precum şi arme albe”, a mai prcizat IGPR.

Poliţiştii din Ilfov continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de nerespectare regimului armelor şi muniţiilor.

Prejudiciul precum şi numărul bunurilor şi a sumelor de bani descoperite şi ridicate în vederea confiscării de la locaţiile perchezionate, urmează să fie stabilite în cursul zilei de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.