Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Mașina în care circulau Ilan Laufer, soția și copiii acestuia a izbit în plin un copac și o mașină, evitând o altă mașină/ UPDATE

Facebook
Ilan Laufer

UPDATE ora 14.00, duminica, 27 august: Ilan Laufer dă detalii despre accidentul în care a fost implicat

UPDATE ora 15:08, sâmbătă, 26 august

Conform Poliției, Ilan Laufer a izbit un copac, încercând să evite coliziunea cu un autovehicul care a făcut stânga fără a acorda prioritate.

Mașina în care circulau Ilan Laufer, soția și copiii acestuia a fost izbită în plin de un șofer. Din primele informații pe surse se pare că familia fostului ministru a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după accidentul în care au fost implicați membrii.

Accidentul a avut loc în Câmpina, Prahova, acolo unde, conform unor surse judiciare,  conducătorul unui autoturism a efectuat viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază și nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu autoturismul condus de Laufer Harry Ilan, ce a deținut funcția de ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, între anii 2017-2018.

În urma impactului a rezultat rănirea lui Laufer Harry Ilan, precum și a soției și celor 2 copii minori, fiind transportați la spital, pentru toate investigațiile medicale necesare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.