Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Mesajul tranșant transmis de Cornel Dinicu judecătorilor imediat după eliberarea din arest

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Cornel Dinicu

Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, a transmis un mesaj tranșant după ce judecătorii au decis să îl elibereze din arest.

Primul mesaj transmis de Dinicu

"Urez condoleanțe tuturo familiilor celor care au murit în incendiu și aștept ca justiția din România să își facă treabă și să găsească vinovații care au dus la producerea acestei tragedii", a spus Dinicu, la România TV.

Judecătoria Ploieşti a înregistrat, marţi, contestaţia înaintată de controversatul om de afaceri Cornel Dinicu la decizia magistraţilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă în dosarul care vizează incendiul care a distrus complexul turistic Ferma Dacilor. Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie, aflaţi în arest la domiciliu în acelaşi dosar, au depus şi ei contestaţii la prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu.

Tribunalul Prahova urmează să judece contestaţiile înaintate de cei trei. Instanţa nu a stabilit, deocamdată, termenul la care vor fi luate în discuţie contestaţiile. Între timp, marţi, Dinicu a fost scos din arest preventiv şi, însoţit de anchetatori, a revenit la Ferma Dacilor pentru noi proceduri de cercetare la faţa locului.

Omul de afaceri care a ridicat complexul turistic care funcţiona fără autorizaţie ISU susţine că focul care a distrus principala clădire a complexului şi în care au murit opt oameni, inclusiv unul dintre fiii săi, a fost provocat de o mână criminală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.