Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de VIJELII pentru încă două județe

www.opiniatimisoarei.ro
furtună, vijelie, ploaie, nori

Meteorologii au emis încă un cod portocaliu nowcasting, de ploi torențiale cu descărcări electrice, vijelii și grindină în mai multe localități din județele Maramureș și Cluj, conform Mediafax.

ANM anunță ploi torenţiale care vor depăşi 35 ... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Citește și: STUDIU: Tehnologia 5G în România va determina schimbări ample în infrastructura reţelelor de telecomunicaţii

Localitățile sub cod portocaliu nowcasting sunt Sighetu Marmației, Câmpulung la Tisa și Sarasău în județul Maramureș, respectiv Gilău, Căpușu Mare, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Rișca și Valea Ierii în Cluj.

Avertizarea este în vigoare până la ora 14.00.

În urmă cu aproximativ jumătate de oră, meteorologii au emis două coduri portocalii nowcasting, de ploi torențiale, cu descărcări electrice, vijelii și grindină în mai multe localități din județele Suceava și Neamț.

Până la ora 13.30, în localitățile Broșteni, Mălini, Frasin, Stulpicani, Slatina, Ostra și Crucea din județul Suceava, respectiv în Pipirig și Borca din județul Neamţ se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 35...40 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.