Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Întâlnirea şeful Poliţiei Române cu premierul Tudose s-a încheiat, după aproximativ o oră / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE: Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a plecat de la Guvern, unde a avut o discuţie de aproximativ o oră cu premierului Mihai Tudose, după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a propus demiterea acestuia, în scandalul poliţistului reţinut pentru agresarea sexuală a doi copii.

*

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a ajuns astăzi la Guvern să își prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose. Asta după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. La Palatul Victoria a ajuns și premierul Mihai Tudose.

Marți, ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. Premierul Mihai Tudose a declarat că o decizie va fi luată astăzi.

Mâine o să am o discuție cu el (cu Bogdan Despescu - n.r.). După discuția cu el voi lua o decizie”, a declarat marți Mihai Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

Potrivit unor surse politice, între Mihai Tudose și Carmen Dan au avut loc discuții la nivelul Guvernului, în care premierul i-a cerut să nu înainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru că nu o va accepta.

Ministrul de Interne nu a ținut cont de „sfatul” premierului și a anunțat public că a înaintat solicitarea de destituire din funcție a șefului Poliției Române, ca urmare a cazului polițistului pedofil din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.