Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Ministrul grec al Turismului anunță CÂND dispar cozile din vămi pentru turiști

Organizatia Elena de Turism
Lemnos Grecia mare

Ministrul elen al Turismului, Haris Theoharis, a afirmat că este încrezător că timpii de aşteptare în punctele de frontieră dintre Bulgaria şi Grecia vor scădea odată cu deschiderea tuturor vămilor de la 1 iulie.

"Am mărit numărul de benzi de intrare în Grecia prin Promahonas, pentru că acest punct vamal va fi întotdeauna una dintre cele mai mari porţi de intrare în Grecia. Aveam până acum două benzi de intrare şi una de ieşire. Una peste alta, credem că majoritatea problemelor se vor rezolva. Desigur, dacă vor mai fi probleme vom fi acolo pentru a încerca să le rezolvăm", a declarat ministrul grec în cadrul unui infotrip organizat de Organizaţia Naţională de Turism a Greciei şi agenţia Paralela 45, scrie Agerpres.

El consideră că odată cu redeschiderea tuturor punctelor de frontieră de la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia, traficul va fi împărţit şi nu se vor mai forma cozi, aşa cum s-a întâmplat până acum.

"Am făcut multe schimbări acum de la începutul lunii iulie, de la 1 iulie. Am deschis toate punctele de frontieră, înainte doar câteva erau deschise, Nimfaea, Makaza, Exohi şi Promachonas, dar acum sunt toate deschise. Asta va împărţi traficul, va face ca traficul să fie mai lejer fiind împărţit în mai multe puncte de frontieră. În al doilea rând, sunt deschise 24 de ore, nu mai există programul de la 7:00 la 23:00 şi asta le va permite oamenilor să vină inclusiv noaptea, dimineaţa în zori, sau la sfârşitul unei zile", a adăugat Theoharis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.