Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Ministrul Justiției, chemat să dea explicații în Senat: Tudorel Toader, invitat la 'Ora ministrului'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a aprobat luni solicitarea liberalilor de a-l invita pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la 'Ora ministrului' la Senat, pe 3 mai, la ora 12,00.

"A fost o solicitare a liberalilor depusă de săptămâna trecută. S-a aprobat ca domnul Tudorel Toader să fie invitat la Parlament, la Ora ministrului, joi, 3 mai, la ora 12,00, dacă nu e plecat din ţară sau dacă nu are şedinţă de Guvern în aceeaşi zi", a afirmat luni Mihai Goţiu, viceliderul grupului USR din Senat, conform Agerpres.

Citește și: Ministrul Justiției, primele declarații după întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Când va trimite sesizare către CCR

Decizia Comitetului liderilor grupurilor parlamentare va fi supusă aprobării plenului Senatului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat pe 11 aprilie că liberalii au decis să îl convoace pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la dezbaterea 'Ora Guvernului', la Senat, în contextul raportului Grupului statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei. GRECO se declara profund îngrijorat de anumite aspecte ale Legii privind statutul judecătorilor şi al procurorilor, ale Legii privind organizarea sistemului judiciar şi ale Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii adoptate recent de Parlamentul României, ca şi de proiectele de amendamente la legislaţia penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.