Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Ministrul Mediului INTRĂ TARE în scandalul gunoiului de la Sectorul 1: SOMAȚIE pentru Clotilde Armand

ziarharghita.ro
Tanczos Barna

Declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare este o soluție de moment, până la trecerea la o bază nouă contractuală juridică, spune ministrul Mediului, Tzancos Barna: ”Cel mai important lucru este ca serviciul de salubrizare să fie prestat în continuare”, conform Mediafax.

„Am vorbit zilele acestea de mai multe ori cu dna. primar. Știu care este situația. Știu că este o situație complicată din punct de vedere juridic, dar din punctul nostru de vedere, al ministerului, cel mai important lucru este ca serviciul de salubrizare să fie prestat în continuare, în ciuda faptului că cele două entități au o dispută juridică. Vom avea săptămâna viitoare o întâlnire pe această temă pentru a ne asigura că serviciul este prestat în continuare, deșeurile, gunoaiele nu rămân pe stradă”, spune Tzancos Barna.

El apreciază că declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare este „o soluție de moment”.

„Am mai avut o situație similară într-un sector unde s-a închis o stație de sortare. Ajută pe moment această intrare în stare de alertă, până la trecerea la o bază nouă contractuală juridică”, adaugă ministerul Mediului.

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare. Edilul șef a trimis o adresă și spune că situația este cauzată „de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.