Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Ministrul Sănătății a recunoscut: ‘La Brașov și Constanța sunt focare COVID cu personal medical intens contaminat’

Facebook
nelu tataru

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a recunoscut în premieră la RomâniaTV că la Brașov și Constanța sunt focare de coronavirus în care personalul medical este intens infectat. Nelu Tătaru a precizat că de săptămâna viitoare se va ocupa personal de cele două situații.

Citește și: Raluca Turcan a rămas blocată în timpul şedinţelor online!

„Era un moment în care trebuia să limităm circulația persoanelor în Țăndărei, astfel ca persoanele să nu iasă și să răspândească virusul în restul județului, iar în interior să nu intre nimeni, pentru a nu amplifica acea transmitere locală. Există și alte focare, Deva, Aradul, avem zone unde avem un personal medical intens infectat, ne gândim ne gândim la Brașov ne gândim și la Constanța, sunt focare pe care le avem în atenție și pe care săptămâna viitoare le voi vizita”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Vezi si: Când ar putea fi epidemia declarată învinsă în România: simulare prezentată premierului Orban și ministrului Sănătății .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.