Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Moarte ciudată în București - O femeie de 64 de ani a fost găsită înecată în râul Dâmbovița

breaking news ultima ora

O femeie de 64 de ani a fost găsită înecată în râul Dâmboviţa, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

"La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB - Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani", se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

O femeie a fost dată dispărută pe 9 ianuarie, de către familie, care a precizat că ea a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, în jurul orei 11,30, şi nu a mai revenit. "Imediat după sesizarea depusă privind dispariţia persoanei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 3 au demarat procedurile de depistare a femeii", arată DGPMB în acelaşi comunicat.

După efectuarea activităţilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac este aceeaşi persoană despre care a fost sesizată poliţia şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.