Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Municipiul Alba Iulia intră în scenariul roşu începând de joi seara, ora 22.00: LISTA RESTRICȚIILOR pentru următoarele 14 zile

breaking news

Municipiul Alba Iulia, oraş în care incidenţa a ajuns la 3,24, cu 243 de cazuri noi de COVID-19 depistate de la 1 octombrie, din care 39 în ultimele 24 de ore, va intra de joi seara, de la ora 22,00, pe o perioadă de 14 zile, în scenariul 3 - roşu, potrivit unei decizii adoptate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU).

Membrii CLSU Alba Iulia au hotărât joi suspendarea temporară a activităţilor didactice în toate unităţile care presupun prezenţa faţă in faţă, cursurile urmând a se desfăşura in sistem online, precum şi instituirea obligaţiei purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.

De asemenea, se suspendă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor în spaţiile interioare, precum şi a firmelor din domeniul jocurilor de noroc.

  • "Se interzice desfăşurarea activităţilor cu publicul instituţiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producţie de film şi audiovizual, a instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, şcolilor populare, de artă şi de meserii, precum şi evenimentele culturale în aer liber.
  • Se propune interzicerea organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) atât în spaţii deschise cât şi închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, etc.).
  • Se suspendă activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturi alcoolice sau nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în spaţiile interioare.
  • Se suspendă activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc", sunt câteva dintre dispoziţiile CLSU Alba Iulia.

S-a mai decis şi suspendarea activităţii Talciocului.

"Prezenta hotărâre se aplică începând cu data de 15.10.2020, începând cu ora 22,00, pe perioada de 14 zile în scenariul 3-roşu, a stării de alertă a municipiului Alba Iulia", a precizat CLSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.