Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră | Noi informații despre otrăvirea lui Abramovici: Un purtător de cuvânt confirmă

vestidinrusia.ro
Miliardarul rus Roman Abramovici

Un purtător de cuvânt al lui Roman Abramovici a confirmat că oligarhul rus a fost suspectat că a fost otrăvit la începutul acestei luni, după ce a participat la o întâlnire cu negociatorii ucraineni.

Sursa citată nu a confirmat cine altcineva a fost vizat sau care a fost sursa atacului, notează BBC.

Anterior, un articol publicat de The Wall Street Journal a susținut că trei persoane care au participat la negocierile de la Kiev au suferit de ochi roșii, lăcrimare constantă și dureroasă și exfolierea feței și a mâinilor. Un jurnalist The Guardian a susținut ulterior că are informații potrivit cărora Abramovici și-ar fi pierdut vederea pentru câteva ore și a fost tratat în Turcia.

Se spune că Abramovici este în regulă acum, deoarece incidentul s-a petrecut cu câteva săptămâni în urmă și va continua negocierile alături de cei din Ucraina în încercarea de a pune capăt războiului. Tentativa de otrăvire ar fi avut doar rolul de a-i speria pe cei vizați, fără să le producă leziuni permanente.

Apropiați ai lui Abramovici spun că patronul lui Chelsea a fost implicat în mai multe întâlniri și că acționează în nume propriu după ce i s-a cerut să ajute.

Zilele trecute, președintele Ucrainei i-a cerut președintelui SUA să nu îl includă de Abramovici pe lista de sancțiuni. Oligarhul rus a fost deja sancționat în Marea Britanie. Potrivit unor informații publicate de presa internațională, Vladimir Putin și-ar fi dat personal acordul ca Abramovici să participe la negocieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.