Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Noul guvern, votat în week-end. Parlamentarii vor intra pe rând, în grupuri mici, în sală

Guvern
parlament

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, i-a informat pe deputați că votul pentru noul guvern va avea loc cât mai repede cu putință, foarte posibil chiar mâine. În sala de plen se va intra în grupuri mici pentru vot, nu vor fi prezenți în același timp toți senatorii și deputații în plenul reunit. De asemenea, toți parlamentarii ar urma să fie testați pentru COVID-19.

„Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere că Parlamentul probabil își va suspenda activitatea în scurt timp. Vă rog să fiți mâine de dimineata în București și să participați la ședință. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a fi protejați. Vom intra pe rând în sală, în grupuri mici și nu înainte de a face cu toții testul COVID-19. Să fim responsabili și să ne gândim că în aceste momente grele pentru țară punem mai presus de noi sănătatea și siguranța oamenilor”, este mesajul lui Ciolacu.

Vezi si: ALERTA Iohannis le-ar fi spus PSD-istilor pe cine anunta premier / Ciolacu: Nu mai contează persoana, trebuie guvern urgent .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.