Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ: O ambulanță s-a RĂSTURNAT din cauza poleiului: ce spune Poliția

O salvare de la Servicul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi s-a răsturnat, miercuri dimineaţa, pe un drum acoperit cu polei. Ambulanța dusese un pacient într-o localitate și se întorcea de la intervenție.

Ambulanţa, aparţinând SAJ Mehedinţi, dusese un pacient în localitatea Salcia şi se întorcea către Drobeta Turnu Severin, conform Mediafax.

Pe Drumul Naţional 56 C, între localităţile Salcia şi Vrata, pe un drum foarte alunecos din cauza poleiului, maşina a derapat şi s-a răsturnat pe marginea drumului.

Potrivit Poliţiei Meheinţi, nu sunt victime.

„Ambulanţa nu avea pacient. Carosabilul este acoperit cu polei. Între localităţile Vrata şi Salcia, maşina a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile. Nu sunt victime. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi.

Este al doilea accident în care este implicată o maşină a SAJ Mehedinţi în mai puţin de o săptămână. Pe 9 ianuarie, o altă ambulanţă a fost lovită de un autoturism pe un drum din judeţ, iar echipajul a fost grav rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.