Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Oana Schmidt-Hăineală a învins CSM la ÎCCJ. Trebuie să se întoarcă la Ministerul Justiţiei

inquamphotos.com / Octav Ganea
oana schmidt haineala dna

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat câştig de cauză, joi, 14 decembrie, procuroarei Oana Schmidt-Hăineală, în procesul pe care aceasta l-a intentat împotriva deciziei CSM de încetare a detaşării la Ministerul Justiţiei.

Decizia este definitivă şi executorie, iar CSM trebuie să ia act de faptul că Oana Schmidt-Hăineală se întoarce în postura de magistrat detaşat la Ministerul Justiţiei.

În luna februarie a acestui an, pe fondul scandalului legat de OUG 13, procurorul general a cerut CSM încetarea detaşării Oanei Schmidt-Hăineală şi a lui Constantin Sima la Ministerul Justiţiei, unde aceştia erau secretari de stat. Secţia de procurori a CSM a admis solicitarea procurorului general, iar plenul CSM a respins contestaţia formulată de Oana Schmidt-Hăineală.

MINUTA: Admite contestaţia formulată de Schmidt-Hăineală Oana Andreea împotriva Hotărârii nr. 527 din 21 martie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Anulează Hotărârea nr. 257 din 21 martie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Anulează Hotărârea nr. 51/3.02.2017 a Secţiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Obligă intimatul la plata sumei de 3000 lei reprezentând cheluieli de judecată către contestatoare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 decembrie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.