Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Ofițerul din Timișoara care își AMENINȚA subalternii cu bătaia a DEMISIONAT

Ultima Ora breaking news

Seful Secției 4 de poliție Timișoara a demisionat din funcție după ce mai multe printscreen-uri cu mesaje trimise de el unor subordonați pe care îi amenința cu bătaia au ajuns în spațiul publc. Sindicatul Europol a formulat o sesizare pentru ministrul de Interne, Lucian Bode, căruia îi prezintă comportamentul de vechil al unui șef-ul Secției 4 de Poliție Timiș. Europol explică faptul că Popa Ilie Alin, comisar de poliție, își înjură, amenință și chiar lovește subalternii. Aceștia din urmă „sunt tratați ca deținuții politic din vremea regimului comunist”, explică Europol.

Citește și: Raportul oficial al Ministerului de Interne îi contrazice pe polițiștii care zic că nu dau amenzi: 36.000 de amenzi, în ultimele 7 zile!

„Un șef din IPJ Timiș își tratează subalternii similar cu modul în care erau tratați deținuții politic pe vremea comunismului. Amenințările, hărțuirile și chiar violența sunt nelipsite din comportamentul și limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliție, care este șeful Secției 4 Poliție din Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.