Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Olguța Vasilescu, despre Hotărârea de Guvern care majorează salariul minim: 'NU există niciun fel de întârzieri'

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu

Hotărârea de Guvern referitoare la salariul minim pe economie va fi prezentată într-o şedinţă ulterioară a Executivului din cauză că, în prezent, proiectul se află în transparenţă decizională, a anunţat miercuri ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

„Într-o primă lectură, săptămâna trecută, am citit hotărârea de guvern referitoare la salariul minim pe economie, care va fi prezentată într-o şedinţă ulterioară, deoarece, în acest moment, ea se află în transparenţă decizională, postată pe site-ul Ministerului Muncii, şi mai avem de luat avizul Consiliului Economic şi Social. Nu sunt niciun fel de modificări nici la această hotărâre de Guvern. De altfel, vreau să vă spun că, de regulă, salariul minim pe economie se stabileşte în luna decembrie. Anul acesta a fost un caz special pentru că Guvernul s-a investit mai târziu şi a fost dată hotărârea de Guvern chiar în luna ianuarie pentru anul acesta. Deci nu este niciun fel de întârziere, pur şi simplu trecem prin toate etapele necesare adoptării acestei hotărâri de Guvern”, a spus ministrul Muncii, în ședința de Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.