Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Om de afaceri, audiat la DNA Ploiești

Ultima Ora breaking news

Omul de afaceri Răzvan Alexe s-a prezentat, vineri dimineață, la DNA Ploiești pentru a fi audiat într-un dosar în care se cercetează aspecte legate de activitatea fostului procuror anticorupţie Mircea Negulescu. Audierea are loc după ce zilele trecute la DNA Ploiești s-a prezentat și deputatul PSD Andreea Cosma.

Andreea Cosma este fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma. Aflată la primul mandat de parlamentar, aceasta a vorbit, în urmă cu câteva două săptămâni,  la Antena 3, despre presiunile pe care procurorul Negulescu le exercita asupra ei.

”Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului şi fratelui meu, dosar făcut de el şi început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

Ungaria declanşează o mega-campanie împotriva 'planului Soros'

Ea a adăugat că mesajele au început la sfârşitul lunii aprilie 2014 şi au continuat până în februarie 2017, până în momentul când i-a făcut o reclamaţie la Comisia parlamentară a SRI.

”Obiectivul lui era să aibă o relaţie cu mine, să obţină nişte favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenţie, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(...) Nu aş fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă.”, a susţinut Andreea Cosma.

Cosma a afirmat că procurorul Mircea Negulescu îi ţintea pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta.

”Îmi povestea permanent de dl Sebastian Ghiţă. O să-l ard pe Ghiţă, o să-l fac pe Ghiţă, ţelul lui devenise Ghiţă, pentru că i se părea că e puternic, iar el era frustrat. A prins puteri a văzut că ţin toate astea, apoi îl voia pe Ponta”, a susţinut Andreea Cosma.

Tatăl Andreei Cosma este condamnat la opt ani de închisoare, iar fratele acesteia la cinci ani de închisoare într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti. Cei doi au contestat sentinţa, iar dosarul încă se judecă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.