Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Operațiune a forțelor speciale în Republica Moldova

Politia Republicii Moldova
Politie moldova

O operațiune a forțelor speciale are loc în zona Străzii Soarelui din Chișinău, informează "Sputnik Moldova", relatează Rador Radio România.

Potrivit informaţiilor publicației, drumurile din zonă sunt blocate. Alături sunt două licee - "Litterarum" și "Traian". Forțele speciale cercetează zona. După cum scrie "Sputnik Moldova", în dimineața zilei de 17 aprilie, poliția a primit un semnal conform căruia persoane necunoscute au luat unul sau mai mulți ostatici. Nu există nicio confirmare a acestei informații.

Oamenii legii au demarat în capitală o operațiune de localizare și reținere a unei persoane aflate în căutare. Acțiunile au loc în sectorul Botanica, pe str. Grenoble. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către șeful Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco. Astfel, Poliția îndeamnă cetățenii la calm, la conlucrare cu autoritățile, dar și se informeze din surse oficiale. „Nu este vorba de luare de ostatici, crimă sau alte momente periculoase pentru societate”, a precizat Diana Fetco. În acest sens, Poliția anunță că va reveni ulterior cu detalii pe acest caz.

Context

Amintim că, în februarie, s-a anunţat că poliția germană a efectuat o operațiune specială în gara din orașul Wuppertal. În urma acesteia, două persoane au fost reținute - un bărbat și o femeie. Iar, anterior, un cetățean al Tadjikistanului, în vârstă de 43 de ani, căruia i s-a interzis intrarea în Republica Moldova, a deschis focul pe aeroportul din Chișinău. În urma incidentului, unul dintre pasageri a fost rănit. Surse din cadrul Procuraturii Republicii Moldova au declarat că departamentul a deschis un dosar penal pentru act terorist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.