Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Pedofilul care a terorizat doi copii din Capitală a fost PRINS / UPDATE

www.b365.ro
pedofil lift București

Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de poliţişti! În aceste moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori, potrivit România TV.

UPDATE

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

*

Din primele informaţii, confruntat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul şi-ar fi recunoscut faptele.

Anunţul vine la mai bine de 48 de ore de la producerea incidentului, timp în care autorităţile au demarat o amplă operaţiune de căutare. Au fost verificate sute de blocuri şi străzi, au fost analizate imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au fost audiaţi mai mulţi bărbaţi care aveau semnalmentele bărbatului căutat.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în sectorul 6 din București. Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil. Când au ajuns în blocul respectiv au urcat în lift și în același timp cu ei a urcat şi un bărbat. Din imaginile de pe camere de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Meciul Dragnea – Tudose, la prima repriză : SCENARII vehiculate pentru Cex-ul PSD (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.