Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Peluzele celor mai importante galerii anunță că 'ne vom apăra țara cu toate forțele posibile': Cer anularea meciului Ungaria U18 - Ținutul Secuiesc

Cele mai importante peluze ale echipelor de fotbal din țară au trimis o scrisoare deschisă, după ce a fost anunțat un meci amical între naționalele U18 ale Ungariei și ținutului secuiesc. Peluzele cer Federației Române de Fotbal și Guvernului României ”să nu permită disputarea acestui meci, fiind un atac direct la securitatea țării noastre”.

În caz contrar, ultrașii avertizează că ”dacă așa zisele puteri ale statului nu vor fi capabile să oprească acest pericol vom prelua noi cârma și ne vom apăra țara cu toate forțele posibile”.

”Scrisoare deschisă

Către toți cei care mai au o fărâmă de o onoare, demnitate și dragoste față de această țară.

Ne aflăm în fața unui nou moment zero. Din păcate, gândurile separatiste ale populației minoritare din mijlocul țării iau amploare pe zi ce trece. Noua găselniță de propagare a acestora este disputarea unui meci amical între naționalele U18 ale Ungariei și ținutului secuiesc. Cum poate un stat imaginar să aibă o echipă națională? Cum putem permite ca pe teritoriul nostru să se nască o astfel de echipă? Chiar nu putem sesiza că ideea separatistă a luat o amploare considerabilă și că este doar începutul?

Facem apel direct către organizatorii meciului să găsească un oponent real pentru a disputa partida de mâine. În caz contrar, facem apel către Federația Română de Fotbal și Guvernul României să nu permită disputarea acestui meci, fiind un atac direct la securitatea țării noastre.

Altfel, noi, semnatarii acestei scrisori deschise, anunțam public că vom avea grijă ca partidele pe care le vom disputa cu echipele separatiste maghiare să se desfășoare în “cele mai plăcute” condiții pentru dânșii. Dacă așa zisele puteri ale statului nu vor fi capabile să oprească acest pericol vom prelua noi cârma și ne vom apăra țara cu toate forțele posibile. Știm, aveți nevoie de cele câteva procente de la partidul separatist, dar ar fi cazul să demonstrați pentru cine luptați cu adevărat.

Doar România!”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de următoarele galerii:

Peluza Sud Craiova

Peluza Cătălin Hîldan

Peluza Nord Rapid

Peluza Sud Timișoara

Peluza Șepcile Roșii

Peluza Marină

ShadowS & Vacarm (Steaua)

Grupul "Suntem Ultras Dinamo" din Peluza Sud Dinamo

Peluza 1 Ilie Oană

Peluza Nord Iași

Peluza Nord Galați

Liga Suporterilor Stegari

Peluza Sud Sibiu

Fratii (Fc Argeș)

Honor et Patria

Camarazii Romania

Uniți Sub Tricolor

Ploiești România

Dulce Românie

Ultra România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.