Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, după un accident cu mai multe victime - VIDEO

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Şoferul autocarului implicat în accidentul rutier de pe DN 18, din localitatea Moisei a decedat, a informat marţi purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

Conform aceleiaşi surse, primele manevre de resuscitare a şoferului autocarului implicat în accident până la sosirea echipelor medicale au fost acordate de Gabriel Timiş de la Secţia de Pompieri Vişeu de Sus, împreună cu 3 elevi subofiţeri aflaţi în prima zi de practică.

" Colegii treceau prin zonă şi se aflau în timpul liber" a spus Cornel Băbuţ.

Opt cetăţeni polonezi - şapte turişti şi şoferul autocarului - au fost spitalizaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Orăşenesc din Borşa. În autocar se aflau 51 de turişti. Aceştia au fost cazaţi temporar la mai multe pensiuni turistice din localitate.

UPDATE

8 persoane au fost transportate la spital.

Restul persoanelor implicate în eveniment au fost preluate de un autocar, pus la dispoziție de autoritățile locale, urmând a fi cazate la o pensiune din zonă.

UPDATE

Sunt 6 victime, dintre care o persoană în stop cardio respirator, 3 persoane transportate la CPU Borșa și două persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Ceilalți pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite, anunță ISU Maramureș.

UPDATE

Au fost suplimentate forțele de intervenție de la nivelul ISU Bistrița-Năsăud cu următoarele mijloace: 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială transport victime multiple, 1 punct medical avansat.

Din informațiile preliminare, 51 de persoane au fost implicate în evenimentul rutier, anunță ISU Maramureș.

Știrea inițială

Un autocar care circula pe o șosea din județul Maramureș a intrat în gardul unei case. Mai multe persoane sunt rănite, iar autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. În autocar se află turiști polonezi, anunță ISU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, pe DN 18, în zona localității Moisei din județul Maramureș, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case.

În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului, scrie mediafax.ro.

Misiunea este în desfășurare și nu se cunoaște încă numărul exact al persoanelor rănite. Ca urmare, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter medical.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.