Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ PMP anunță convocarea Congresului pentru alegerea unei noi conduceri naționale + Reacția dură a lui Cristian Diaconescu

La mai puțin de un an de la alegerea lui Cristian Diaconescu președinte al PMP, pe 7 martie 2021, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară anunță convocarea unui nou congres pentru alegerea unie conduceri naționale.

”Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit statutar astăzi, 12 ianuarie 2022, cu prezența a 46 de lideri din 69 și a hotărât convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022 pentru alegerea unei noi conduceri naționale, cu procedură de vot online.”, se arată într-un comunicat al PMP.

Președintele PMP nu recunoaște decizia Colegiului Național al PMP și face acuzații la adresa colegilor săi.

”Această mișcare a Colegiului Naționale este ilegală și nestatutară și aparține unui grup care își dorește ca PMP să fuzioneze cu PNL”, a precizat Diaconescu.

Actualul președinte al PMP a fost ales după ce fostul lider, Eugen Tomac, a demisionat ca urmare a ratării la mustață a pragului electoral la algerile parlamentare din decembrie 2020. Cristian Diaconescu fusese desemnat, la Congresul de la Sinaia, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.