Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Poliția a deschis dosar penal după SCANDALUL din CL Mogoșoaia, în care un ales PNL a AGRESAT o useristă

Ultima Ora breaking news

Un dosar penal pentru ultraj a fost deschis în Ilfov, după conflictul din Consiliul local Mogoșoaia. Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj întocmindu-se în acest sens dosar penal, au transmis vineri reprezenanții IPJ Ilfov. Aceștia susțin că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz, scrie Mediafax.

Citește și: VIDEO PNL Ilfov l-a SUSPENDAT pe consilierul care a AGRESAT o useristă și a AMENINȚAT-O că o lasă fără picioare

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoșoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP). „Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violența politică promovată de AUR e preluată de PNL și PMP”, a reacționat Cioloș. PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid. „Condamnăm ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.