Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Poliția din București deschide ANCHETĂ pe numele youtuberului care instigă la VIOLAREA minorelor

112 politia politie

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă, după ce un cunoscut youtuber român, Alexandru Balan, cu peste 850 000 de urmăritori pe canalul său, a scandalizat printr-o serie de afirmații făcute la adresa fetelor minore. "Colo", cum e cunoscut in mediul online, le-a povestit prietenilor săi o experiență pe care a avut-o cu o minoră și a abordat și modul în care arată elevele din ziua de azi.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, anunță DGPMB.

"Eu, daca nu eram in nicio relatie cu nimeni, va spun singer, cat de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeti-ma pe cuvant! La modul cu picioare-n gura, s-o scuipi in gura, sa-i zici "cine-i taticul tau?', sa-i dai cu palme, s-o tii cu capul de pereti, sa-i pui piciorul pe fata. Eu am niste fetisuri mai ciudate, stii, gen, adica aleia se vedea ca-i place sarpele. Credeti-ma, astea nu trebuie iertate!", a spus Balan pe live-ul sau.

 

Citește și: După ce a avut o ieșire acidă la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, Mihai Mărgineanu spulberă autoritățile: ‘Nimeni nu are niciun plan de viitor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.