Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Poliția din Timișoara e în ALERTĂ: un deținut a EVADAT din Pentienciarul Timișoara/ UPDATE Deținutul a fost prins

penitenciar inchisoare

E stare de alertă în Timișoara. Echipaele poliției caută un deținut evadat de la Penitenciarul Timișoara. Bărbatul de 36 de ani, condamnat pentru furt calificat, care ispășea pedeapsa în regim deschis într-un punct deschis al Penitenciarului Timișoara, a evadat în această dimineață. Oamenii legii l-au dat în urmărire, inclusiv la frontieră.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

Deţinutul Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru furt calificat, și care ispășea pedepsa în regim deschis, a părăsit, miercuri dimineața, punctul de lucru exterior, au anunțat reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, spun reprezentanții Penitenciarului.

Potrivit acestora, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare.

UPDATE

Deținutul care a evadat din punctul de lucru deschis al Penitenciarului Timișoara a fost prins, miercuri, după mai puțin de două ore de la momentul în care a părăsit locul de muncă.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Timișoara, deţinutul Sandor-Gyorgy Kovacs, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani, 6 luni de închisoare pentru furt calificat, care a evadat în jurul orei 7.30, a fost prins în jurul orei 9.00, în localitatea Ianova, din județul Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.