Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Președinția Rusiei deschide propria anchetă privind masacrul de la Bucea

TASS
Kremlin

Preşedinţia Rusiei a respins categoric, luni, acuzaţiile privind atrocităţile comise în orăşelul Bucha, situat la periferia Kievului, şi a anunţat propria investigaţie în acest caz, pe care îl consideră un nou efort de discreditare a armatei ruse. "Respingem categoric toate acuzaţiile", a declarat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citat de cotidianul Le Figaro, subliniind că Ministerul Apărării de la Moscova a depistat indicii privid "falsificarea imaginilor",scrie Mediafax.

Citește și: Orban vrea ca România să taie în carne vie: Să oprim relațiile diplomatice cu Rusia și să stopăm orice import de gaze și petrol

"Din ceea ce am văzut până acum, noi nu avem încredere în acele imagini. Cerem comunităţii internaţionale să nu tragă concluzii pripite şi măcar să asculte argumentele Rusiei", a subliniat Dmitri Peskov.

La rândul său, Aleksandr Bastrikin, preşedintele Comisiei ruse pentru Investigaţii, a anunţat iniţierea unei anchete privind atrocităţile de la Bucha. "Din informaţiile noastre, pentru a discredita personalul militar rus, Ministerul ucrainean al Apărării a distribuit presei occidentale înregistrări video de la Bucha, din regiunea Kiev, ca fiind dovezi despre masacrarea civililor", a subliniat Aleksandr Bastrikin, citat de CNN. Ministerul de Interne de la Kiev acuză armata rusă de uciderea a sute de civili în orăşelul Bucha. Cadavrele au fost descoperite după retragerea trupelor ruse din această zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.