Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: prima reacție a Primăriei Timișoara după descinderile DNA

Fritz tramvai

Primăria Timișoara are o primă reacție la descinderile DNA. Procurorii au mers la primărie să facă verificări într-un dosar ce vizează fapte asimilate celor de corupție. E vorba despre compania locală de termoficare, care va intra în faliment dacă administrația Fritz nu cumpără certificate verzi. Primăria a anunțat deja că nu va achiziționa certificatele, ieri, cu o zi înainte de descinderea DNA.

Citește și: DNA dă primele detalii despre descinderile de la Primăria Timișoara: e vorba de falimentarea companiei locale de termoficare

Astăzi în jurul orei 11 o echipă a Direcției Naționale Anticorupție a venit la Primăria Municipiului Timișoara. Din ce am fost informați, a fost deschis un dosar in REM, vorbim astfel de o cercetare preliminară prin care procurorii încearcă să stabilească dacă a fost săvârșită vreo infracțiune, transmite primăria.

Echipa de anchetă au purtat o discuție în biroul viceprimarului Ruben Lațcău, iar apoi a mers la Biroul de guvernanță corporativă. Pe tot parcursul vizitei procurorilor, primăria a arătat toată deschiderea pentru această investigație. Vom colabora în continuare cu organele de anchetă. Vă reamintim că Primăria Municipiului Timișoara a depus în cursul anului trecut 11 plângeri penale legate de posibile infracțiuni săvârșite în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.