Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: primarul din Kiev anunță 'curfew' și închide orașul între 17 și 8 dimineața/ Restricții de circulație

Radio Accent
bezna

Kievul se pregătește de atacuri serioase din partea trupelor rusești. Primarul  Vitali Klitschko a anunțat că în Kiev, între orele 17 și 8 se va da stingerea. Acesta a folosit termenul curfew, cunoscut și ca oră de culcare sau de ajuns acasă. Ulterior, s-a venit cu precizări privind  natura restricțiilor. Concret, locuitorii din Kiev nu mai au voie să iasă din case după ora 17.

Astăzi, 26 februarie 2022, restricția va fi de la 17:00 la 08:00. Acest orar este introdus până în dimineața zilei de 28 februarie. Toți civilii care vor fi pe stradă în timpul stării de acces vor fi considerați membri ai grupurilor de sabotaj și recunoaștere ale inamicului.

Tot Klitschko a făcut și un bilanț al morților de până acum.

35 de persoane, între care doi copii, au fost rănite în luptele violente care au avut loc în cursul nopții la Kiev, potrivit primarului capitalei ucrainene, Vitali Klitschko. Nu există la această oră alte detalii, dar într-un raport separat al Reuters, care citează un consilier al Ministerului de Interne, se arată că nimeni nu a murit după ce un bloc a fost lovit de o rachetă rusească.  Primarul capitalei ucrainene, Vitali Klitschko, a declarat, potrivit The Guardian, că 35 de persoane, între care doi copii, au fost rănite în luptele violente care au avut loc în cursul nopții la Kiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.