Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Procurorii cer arestarea preventivă a lui Leo de la Strehaia și a fiului său pentru înșelăciune

romaniatv.net
leo de la strehaia DNA

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus, vineri, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Leo de la Strehaia, fiul său și un alt bărbat pentru înșelăciune, solicitând arestarea preventivă a celor trei.

Anchetatorii arată că cei trei au păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiționat, conform Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

,,Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a dispus la data de 19.7.2019 punerea în mișcare a acțiunii penale față de 3 persoane pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. În cuprinsul actului de inculpare s-a reținut că, în cursul lunii iulie 2019, cele 3 persoane au indus în eroare reprezentanți ai unei societăți comerciale, determinându-i să livreze cantitatea de 150 de aparate de climatizare, lăsându-le garanție bilete la ordin, emise de societăți coemrciale controlate de aceștia prin interpuși, selectați din rândul persoanelor cu o situație material precară”, a precizat Călin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii arată că cele trei persoane nu intenționau să plătească marfa care le-a fost livrată.

,,În realitate, aceștia nu aveau intenția de a achita contravaloarea mărfii. Valoarea prejudiciului este estimată undeva la aproximativ 300.000 de lei. Cele 3 persoane urmează să fie prezentate judecătoriei sectorului 1, București cu propunere de arestare preventivă”, a mai adăugat Călin Radu Bogdan.

Totodată, purtătorul de cuvânt a mai precizat că cele trei persoane s-au folosit de identități false.

Leo de la Strehaia, împreună cu fiul său și cu un alt bărbat, ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiționat după ce s-au prezentat sub identități false, prejudiciul în cauză fiind de 300.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.