Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: PSD anunţă că a sesizat CNA împotriva postului Realitatea TV

Realitatea

PSD anunţă că a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului în urma unei emisiuni de la Realitatea TV, în care deputatului Eugen Nicolicea i-au fost atribuite declaraţii nereale, preluate de pe un site de satiră.

"Partidul Social Democrat a sesizat CNA asupra gravelor încălcări ale legii și Codului Audiovizualului comise de Realitatea TV astăzi, în emisiunea ”Lupta pentru România” moderată de Andra Miron, care a citat un site obscur - https://ponturifierbinti.com/ și a atribuit fals și mincinos domnului Eugen Nicolicea afirmații pe care acesta nu le-a făcut niciodată.

Aceste minciuni vehiculate în spațiul public nu sunt întâmplătoare, urmăresc compromiterea și afectarea imaginii publice a domnului Eugen Nicolicea tocmai în perioada în care, după desemnarea sa de către Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de ministru al Justiției, se derulează procedurile legale pentru numirea oficială.

PSD respinge categoric și condamnă modul în care Realitatea TV minte, dezinformează, încalcă legea și lovește în demnitatea și onoarea unei persoane din motive politice. Este un nou exemplu de derapaj editorial grav al acestei televiziuni în manifestarea partizanatului său politic", se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.