Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră | PSD Argeș nu a mai așteptat ședința anunțată de Ciolacu - Primarul din Mioveni, exclus din partid

Facebook
ion georgescu mioveni

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, reţinut de DNA, a fost exclus, miercuri seară, din PSD, printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş.

„Întrunit în şedinţă extraordinară, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni”, a transmis, miercuri seară, PSD Argeş, într-un comunicat de presă.

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, a afirmat că „PSD condamnă ferm şi se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi”.

„PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate şi va fi intransigent cu oricine le va încălca”, a mai transmis organizaţia.

Reținut de DNA

Ion Georgescu a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită.

El ar fi fost prins în flagrant când restituia 10.000 de euro dintr-o mită de 30.000 de euro pe care ar fi primit-o în 2022 pentru a asigura angajarea cuiva într-o funcţie de conducere într-o unitate medicală.

Anterior, președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunțase că joi va avea loc o ședință a conducerii partidului pentru excluderea lui Ion Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.