Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Reprezentanții sindicaliștilor au ieșit de la discuții cu premierul Ludovic Orban: ce le-a PROMIS șeful Guvernului

Ultima Ora breaking news

Reprezentanții ambulanțierilor au ieșit de la discuțiile cu șeful Guvernului, Ludovic Orban. Aceștia au anunțat concluziile la care au ajuns și ce le-a promis acesta.

"Am reușit să ocupăm 33% din locurile libere  cu bugetare. O altă problemă discutată a fost stimulentul din pandemie pentru personalul de pe Ambulanță, care din 15 august nu beneficiază de spor. Începând cu 1 noiembrie, sperăm ca legislația să fie aplicată și să se acorde spor 25%.

Citește și: GAFĂ de zile mari: Poliția Locală Focșani a CĂUTAT acasă un bărbat MORT de două zile - Cum s-a SCUZAT instituția

O altă problemă delicată a rămas salarizarea personalului de pe Ambulanță, care a rămas mică față de asistentul medical, lucru ce face neatractiv postul. Am convenit ca să facem o analiză privind numărul de angajați, iar guvernul a fost de acord să facă o reîncadrare. Am discutat și despre pensiile de urmaș pentru angajații care au pierdut rude de coronavirus. Am discutat și urmează să se facă un proiect",  a declarat un reprezentant al ambulanțierilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.