Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Ribakina, prima REACȚIE după ce Simona Halep a abandonat meciul de la Wuhan

Elena Ribakina i-a urat Simonei Halep recuperare rapidă după ce românca a fost nevoită să abandoneze partida din optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

"Bineîneţeles, nu voiam să câştig meciul aşa. Accidentările sunt lucrurile cele mai rele care i se pot întâmpla unui sportiv. Îi doresc Simonei recuperare grabnică", a declarat Ribakina, conform News.ro.

Citește și: BUBUIE un nou scandal în MAI: polițiștii din satul fetiței ucise de pedofilul olandez, AUDIAȚI pentru modul cum au acționat

"Este uimitor. Am început anul în jurul locului 200, obiectivul în acest an era Top 100, apoi Top 50 şi merge din ce în ce mai bine", a adăugat ea.

Ribakina, 20 de ani, va evolua pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu Premier 5 cu învingătoarea dintre Arina Sabalenka din Belarus, locul 14 WTA, şi olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA.

Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a abandonat, miercuri, partida contra Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Halep s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început ghemul al zecelea, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30, după vreo 42 de minute de joc şi cinci minute de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.