Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Romprest anunță că A SUSPENDAT salubrizarea Sectorului 1

Facebook
clotilde romprest

Bucureștenii din Sectorul 1 rămân iar în gunoaie, după ce primăria condusă de Clotilde Armand a refuzat să plătească serviciile prestate.

Romprest precizează că nici contractul cu depozitul Iridex nu a fost prelungit, de data asta de Primăria București, condusă de Nicușor Dan, astfel că gunoaiele nu mai pot fi duse acolo.

Citește și: Adrian Moraru o pune la zid pe Clotilde Armand

”Compania Romprest Service SA va aduce la cunostinta ca operatorii statiilor de sortare/tratare a deseurilor colectate si transportate de catre Romprest au limitat activitatea incepand cu data 22.05.2021, iar incepand cu 01.06.2021 au suspendat integral activitatea, din cauza neachitarii serviciilor prestate in beneficiul Sectorului 1.

Totodata, depozitului ecologic Iridex nu i s-a prelungit contractul de catre Primaria Municipiului Bucuresti, iar Autoritatea contractanta, careia ii revine aceasta obligatie legala, nu a dispus o solutie alternativa, pana la acesta data, desi a fost notificata in mod repetat in acest sens, inca din data de 09.04.2021. Astfel, incepand cu data de 01.06.2021, deseurile care nu mai necesita tratare si sunt colectate separat de catre Romprest nu mai pot fi predate unui operator autorizat si agreat de catre Autoritatea contractanta, prin urmare deseurile respective nu mai pot fi colectate.

In consecinta, programele curente de colectare a deseurilor vor inregistra intarzieri si modificari, dictate de adaptarea la situatia (speram temporara) de imposibilitate de a preda deseurile colectate separat, atat cele generate de populatie si institutiile publice din subordinea Primariei Sectorului 1, cat si cele rezultate din operatiunile de salubrizare stadala si salubrizarea depozitelor necontrolate de deseuri.”, anunță Romprest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.