Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ - Sevil Shhaideh, discuții de ultim moment cu liderii PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
sevil shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns la sediul PSD cu aproximativ o oră înainte de ședința social democraților. Aceasta nu a dorit să facă declarații în fața jurnaliștilor. Astăzi, social-democraţii vor discuta, începând cu ora 11, în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului, despre situaţia privind punerea sub urmărire penală a ministrului Dezvoltării şi vicepremier, Sevil Shhaideh.

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson, în București. Discuții CRUCIALE la MAE privind viitorul cetățenilor români după Brexit

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, se arată într-un comunicat al DNA. Potrivit procurorilor anticorupţie, dosarul vizează trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, care ulterior le-a închiriat unei societăţi comerciale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.