Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Simona Halep face senzaţie şi la Doha! Românca urcă pe locul 2 mondial

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Premier de la Doha, după succesul în două seturi reușit în fața ucrainencei Lesia Tsurenko (29 de ani, 24 WTA), scor 6-2, 6-3, după o oră și 20 de minute.

În urma victoriei de azi, Simonei Halep revenire pe locul secund în clasament începând de săptămâna viitoare.

Simona Halep va juca în sferturile de finală cu învingătoarea din partida Alison Riske - Julia Goerges.

CITEȘTE ȘI: Siropul care te scapă de starea de apatie: Ingredientele naturale care tratează anemia

UPDATE: Simona Halep a câştigat primul meci cu Thierry Van Cleemput antrenor oficial în loja sa. Potrivit news.ro, jucătoarea română a fost întinsă un pic de Lesia Ţurenko, dar ea s-a mişcat destul de bine după FedCup. Sportiva din Ucraina a ţinut pasul în ghemuri cu mai valoraosa ei adversară, dar a cedat în momentele importante, când trebuia să le treacă pe tabelă. Fără se a întrebuinţa serios, Halep şi-a păstrat calmul şi şi-a ridicat nivelul când a trebuit, pentru o importantă victorie.

Halep a condus cu 5-0 în primul set, dar şi-a construit acest avantaj mai greu decât pare. Ghemurile al patrulea, mai ales, cu nouă egalităţi, pe serviciul Lesiei Ţurenko, şi al cincilea au fost foarte lungi şi doar risipa făcută de ucraineancă le-a trecut în contul fostului lider WTA. Halep a coborât apoi garda, iar Ţurenko a început să apară mai mult în joc şi mai bine. Ea a câştigat următoaree două ghemuri, dar l-a cedat pe al optulea şi setul, cu 2-6, după 44 de minute de joc.

Halep a mai câştigat un ghem pe propriul serviciu, în debutul setului secund, înainde a ceda iniţiativa adversarei. Ţurenko s-a desprins la 3-1, după ce nu a pierdut niciun punct în ghemurile al treilea, break la 0, şi al patrulea, ratând apoi o minge de 4-1. Halep a oprit apoi iureşul venit din partea cealaltă a fileului, cu cinci ghemuri câştigate la rând, al doilea, un break, fiind obţinut după ce Ţurenko a reuşit să-şi adjudece un punct după un şir de lovituri ce părea interminabil. La căpătul celor cinci ghemuri a venit şi victoria, cu 6-4 în al doilea set, după 80 de minute de joc.

Simona Halep, câştigătoare la Doha în 2014, a jucat anul trecut în semifinale la Qatar Open, când competiţia era de categorie Premier 5.

CITEȘTE ȘI: Vitamina D, esențială pentru sistemul imunitar. Cum ne provocăm singuri deficitul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.