Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Soția bărbatului care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici a fost REȚINUTĂ

sechestrare onesti

Soția criminalului din Onești, cel care a luat ostatici doi muncitori, iar apoi i-a înjunghiat mortal, a fost reținută pentru 24 de ore. Femeia, în etate de 67 de ani, este acuzată de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a luat ostatici, în cursul zilei de luni, în jurul orei 11:00, doi muncitori care lucrau la reamenajarea fostului său apartament pierdut prin sentință judecătorească. După mai bine de 6 ore de negocieri eșuate, atacatorul l-a înjunghiat mortal pe un muncitor de 35 de ani, iar apoi l-a atacat și pe cel de-al doilea, în vârstă de 36 de ani, care avea să moară la spital.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

Forțele de ordine au spart ușa apartamentului în clipa în care au auzit strigătele de ajutor ale celor doi bărbați și l-au împușcat pe atacator, acesta fiind la spital, în stare stabilă.

Conform ultimelor informații, atacatorul a cerut să vorbească cu soția și cu fiica sa, în timpul negocierilor, ceea ce s-a și întâmplat, și a cerut să îi fie aduse mai multe documente, precum și suma de 300.000 de euro.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.