Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Tânăr lovit de tren în Prahova

accident tren

Un tânăr de 19 ani a fost lovit, duminică seara, de un tren între localităţile Floreşti şi Buda, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tânărul nu prezintă semne vitale. La faţa locului se deplasează un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor specifice. Circulaţia feroviară nu este afectată în zonă, conform primelor informaţii.

UPDATE: "În această seară, în jurul orelor 21:15 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de trenul Regio nr. 3012, care circula pe relația de cale ferată Brașov - București, între Stațiile C. F. Florești și Buda.

Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la fața locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploiești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.