Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Toţi cei 9 pacienţi de la Spitalul din Săpoca au fost transferaţi la Bucureşti. Care este starea lor

www.realitatea.net
ambulanță accident

Toți cei nouă pacienți de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău au fost transferați în unitățile din București, arată Ministerul Sănătății. Aceștia au traumatisme cranio-cerebrale după ce au fost atacați de un bolnav cu un stativ de perfuzii, transmite Mediafax.

Toți cei 9 pacienți de la Spitalul de Urgență Săpoca a fost internați în spitalele din Capitală, toți având traumatisme cranio-cerebrale.

Potrivit Ministerului Sănătății, pacienții au vârsta de peste 60 de ani. Unii dintre aceștia sunt conștienți și li se fac investigații, însă alții sunt în stare gravă și urmează să fie supuși unor intervenții chirurgicale.

Situația pacienților transferați de la Buzău este: 2 - la Spitalul Floreasca, 2 - pacienți la Spitalul Sf. Pantelimon București, 3 - pacienți la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", 2 - pacienți la Spitalul Universitar.

Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău. Bărbatul a rănit și mai multe persoane.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic. Atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Ministerul Sănătății a anunțat că 9 pacienți răniți vor fi preluați și transportați la spitale din București: 2 - la Spitalul de Urgență Floreasca, 2 - la Spitalul Universitar de Urgență București , 2 - la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon și 3 - la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.