Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Trei pacienți morți la Victor Babeș, după o pană de curent

MeWe
TIR ATI

UPDATE

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" și Spitalul Floreasca.

UPDATE

Conform România TV, TIR-ul cu paturile de ATI avea mai multe defecțiuni. În urmă cu 5 zile, instalația de oxigen ar fi fost schimbată, dar ea ar fi fost instalată greșit. Unui pacient i s-a dat foarte mult oxigen, iar apoi i s-a sistat furnizarea de oxigen și a murit. În cazul altor celorlalți doi, aparatele nu au mai pompat oxigen.

Citește și: ANCHETĂ a Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei după ce trei oameni au murit în tirul ATI, la Victor Babeș

Știrea inițială

Scene dramatice la Spitalul ”Victor Babeș” din București, unde 3 pacienți aflați în unitatea mobilă de ATI au murit, în urma unei pene de curent. Se pare că generatorul nu a declanșat la timp, astfel că 3 dintre cei 8 pacienți de la ATI au murit.

Din cei 5 rămași în viață, doi urmează să ajungă la Spitalul Floreasca, iar unul este într-o ambulanță, pentru a se vedea unde se va găsi un loc liber. Poliția a ajuns la fața locului, iar medicii urmează să fie anchetați pentru a vedea de ce nu s-a declanșat generatorul spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.