Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ - Un hotel din Mamaia a LUAT FOC

www.constantanews.ro
incendiu mamaia

E alertă la Mamaia. acolo unde un hotel a luat foc. Pompierii intervin de urgență. Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la un hotel din Mamaia Nord, focul manifestându-se la subsolul unităţii. Persoanele care se aflau în hotel au reuşit să iasă la timp. Un bărbat a suferit o uşoară intoxicare cu fum, conform News.ro.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu RUPE TĂCEREA: Actorul consuma alcool și îl combina cu pastile de depresie și anxietate

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, la un incendiu izbucnit la Hotelul Nautic din Mamaia Nord. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

 

În momentul când echipele de interveniţie au ajuns la hotel, incendiul se manifesta la subsolul unităţii, acolo unde arde mobilierul. Persoanele care se aflau în unitatea respectivă au ieşit afară când a izbucnit focul.

 

Un bărbat de 34 de ani, uşor intoxicat cu fum, a primit ajutor medical de la echipajul aflat la faţa locului, refuzând transportul la spital. Incendiul a afectat camera tehnică pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi şi au ars mase plastice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.