Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Un militar a murit în poligon: Bărbatul era căsătorit și avea 2 copii

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un militar în vârstă de 45 de ani, din cadrul Batalionului 469 Sprijin Logistic "Putna" a decedat, miercuri, după ce s-a electrocutat în poligonul de la Bogza, în timp ce efectua operaţiuni de izolare a unor cabluri electrice, au informat reprezentanţii Brigăzii 282 Blindată "Unirea Principatelor".

"În dimineaţa zilei de 8 septembrie 2021, caporalul cls. a III-a Gurbert Manole Costache, din cadrul Batalionului 469 Sprijin Logistic 'Putna', a fost electrocutat în poligonul de tragere Bogza, în timp ce efectua operaţiuni de izolare a unor cabluri de alimentare a instalaţiilor sectorului de tragere ale facilităţii. Un alt militar, care se afla în serviciu, l-a scos pe caporalul Gurbert de sub tensiune şi l-a evacuat într-o zonă de siguranţă, apoi a apelat serviciul de urgenţă 112 şi a raportat ierarhic despre producerea incidentului. La faţa locului au ajuns două echipaje de ambulanţă, dar, din păcate, cu toate eforturile de resuscitare, a fost constatat decesul militarului", se arată într-un comunicat al Brigăzii 282 Blindată "Unirea Principatelor".

Potrivit sursei citate, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind înştiinţat şi Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

Caporalul Manole Costache Gurbet avea 45 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.