Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Un primar PNL și un alt bărbat au fost REȚINUȚI

houstonchronicle.com
extradare catuse

Primarul comunei Vladimir, județul Gorj, Ion Ianăși, de la PNL, a fost reţinut, marți, de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, acesta fiind acuzat că ar fi acceptat plata unor lucrări care nu ar fi fost executate în realitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Vladimir, Ion Ianăși, a fost audiat, luni, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Edilul-șef, în vârstă de 50 de ani și un diriginte de șantier au fost reținuți, marți, pentru 24 de ore. Prejudiciul în această cauză este de aproximativ 270.000 de lei.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

„Un bărbat de 50 de ani, din comuna Vladimir și altul de 52 de ani, din Târgu-Jiu, au fost reținuți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals sub semnătură privată, fals intelectual și obținerea ilegală de fonduri, în referire la o lucrare de construire a unui pod, pe raza comunei Vladimir”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ion Ianăși, primar PNL, a fost condamnat, pe 14 mai 2015, de magistrații Judecătoriei Târgu-Cărbunești, la un an şi 4 luni de închisoare cu suspendare, în urma unui accident rutier. Edilul a fost trimis în judecată pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, după ce a lovit un cetățean din localitate care dirija o caruță.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

Dacă noua faptă se confirmă, aceasta ar fi fost comisă, practic, în termenul de supraveghere, de doi ani.

Ion Ianăşi a fost, la acea vreme, revocat din funcție de Prefectura Gorj, dar a câștigat în instanță și a fost repus în funcţie de Tribunalul Gorj. Fostul edil a contestat ordinul emis de Prefectura Gorj şi a obţinut anularea acestuia.

Citește și: Ingrid Mocanu iese iar la atac! Ieșire incendiară la adresa Cameliei Bogdan ,

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.