Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Vasile Dîncu îi solicită lui Ludovic Orban să o demită pe Monica Anisie

http://www.romaniatv.net/
Vasile Dîncu

Vasile Dîncu i-a solicitat premierului Ludovic Orban să o demită pe ministrul Educației Monica Anisie. „Nu vorbim de demisie de onoare, ci de demitere propriu-zisă. Să lase pe altul”, a spus Dîncu.

„Nu mă aştept ca Monica Anisie să înţeleagă complexitatea sistemului. Este cazul, după părerea mea, nu ca ea să demisioneze, cum sugera un partener al partidului aflat la guvernare, ci să avem o demitere pur şi simplu. Dna Anisie a spus, cu sinceritate, că nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă în jurul ei.

Ce ar putea să facă? Să lasă locul liber altuia care înţelege mai bine ce se întâmplă. Nu poate fi lăsat totul doar pe seama Guvernului, dar procesul ăsta e condus de Guvern şi e nevoie de viziune. Dna Anisie nu poate rezolva asta pentru că e parte a problemei, de asta nu găseşte soluţii. Din cauza unei lipse de viziune, a unei concepţii despre educaţie, care s-a văzut din prima săptămână, când a umilit o profesoară. Cerem premierului Ludovic Orban demiterea ministrului Educaţiei”, a declarat Vasile Dîncu într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.